ДТП з туристами на Прикарпатті: затримано підприємця, який надавав послуги для рафтингу

Затримано підприємця, який надавав послуги туристам, що вчора у приватному автомобілі ГАЗ-66 впали в річку на Прикарпатті.
Про це повідомили у прес-службі прокуратури Івано-Франківської області.
"Підприємця, який надавав послуги туристам, в які входило доставлення до місця призначення та сплав по гірській річці, затримано в порядку ст. 208 КК України і вирішується питання про повідомлення йому про підозру за ст. 287 (Випуск в експлуатацію технічно несправних транспортних засобів або інше порушення їх експлуатації) КК України. Вона передбачає кримінальну відповідальність за випуск в експлуатацію технічно несправних транспортних засобів або інше порушення їх експлуатації", - сказали в прес-службі.
Як повідомили у поліції, 52-річного керівника ГО "Федерація рафтингу Прикарпаття" затримали правоохоронці у Коломиї, де розташована організація по рафтингу, що дозволила перевезення вантажівкою, яка з обриву впала у річку з 23 туристами з Білорусі.
Також затримано водія. Йому вже повідомлено про підозру за ч.3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України та вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
Нагадаємо, на Івано-Франківщині, а саме у селі Красник Верховинського району, вантажний автомобіль, який перевозив туристів, перекинувся у річку Чорний Черемош з висоти близько 40 м.
Внаслідок ДТП троє осіб загинули на місці: 23-річна і 28-річна громадянки Білорусі і 29-річний громадянин Білорусі. Ще 9 осіб віком від 21-го і до 49-ть років проходять медичне обстеження у Верховинській лікарні з різними травмами.

http://firtka.if.ua/blog/view/dtp-z-turistami-na-prikarpatti-zatrimano-pidpriiemtsia-iakii-nadavav-poslugi-dlia-raftingu
ДТП з туристами на Прикарпатті: затримано підприємця, який надавав послуги для рафтингу ДТП з туристами на Прикарпатті: затримано підприємця, який надавав послуги для рафтингу Reviewed by Мар'яна on травня 07, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.