У 5-річного хлопчика стріляли на Київщині: підозрюваних поліцейських затримали, вони були п'яні

В Переяславі-Хмельницькому до реанімації потрапив 5-річний хлопчик з вогнепальним пораненням голови – підозрюють, що у нього стріляли поліцейські. Їх вже затримали. Як з'ясувалось, двоє поліцейських на момент скоєння злочину були п'яними.
Дитина потрапила до реанімації 31 травня з тяжкою закритою черепно-мозковою травмою, забоєм головного мозку, внутрішньо-мозковою гематомою, переломом скроневої кістки.
Поліцейські Переяслава-Хмельницького стверджують, що четверо дітей гуляли на вулиці, коли 5-річний хлопчик з необережності посковзнувся та впав на асфальт і камінь, через що й отримав травму голови.
Проте, коли медики зробили дитині операцію, виявили в її голові проникаючі вогнепальні тілесні ушкодження. Тож правоохоронці додатково оглянули місце інциденту та виявили гільзи від набоїв, стаканчики та банки.
До завдання травм дитині можуть бути причетними двоє працівників Переяслав-Хмельницького відділу поліції. Тож слідчі Держбюро розслідувань відкрили справу та проводять розслідування за фактом умисного завдання тяжких тілесних ушкоджень. У помешканнях поліцейських провели обшуки і вилучили набої та зброю.
Згодом глава Нацполіції Сергій Князєв повідомив, що підозрюваних поліцейських затримали. Він зазначив, що на момент скоєння злочину вони перебували поза службою без табельної зброї  і були п'яними. 
"Водночас ми перебуваємо на постійному контакті з батьками, і з боку поліції надамо усю посильну підтримку. Дитину вдалося транспортувати в Київ, де за її життя борються кращі лікарі держави",– написав Князєв. 

 http://firtka.if.ua/blog/view/u-5-richnogo-khlopchika-striliali-na-kiyivshchini-pidozriuvanikh-politseiskikh-zatrimali-voni-buli-piani
У 5-річного хлопчика стріляли на Київщині: підозрюваних поліцейських затримали, вони були п'яні У 5-річного хлопчика стріляли на Київщині: підозрюваних поліцейських затримали, вони були п'яні Reviewed by Мар'яна on червня 03, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.