У Коломиї під час похорону родини Петрів побили журналістку-стажистку

У четвер, 30 травня, в Коломиї відбувалось прощання із загиблими Михайлом та Ольгою Петрів.
Панахида була в мистецькому центрі «Світовид». На неї прийшли сотні людей – віддати останню шану подружжю. Серед них була і Ростислава Мартинюк, яка тримала у руках свій смартфон.
Як розповідає Ростислава, з незрозумілих причин до неї підійшов чоловік і потягнув в сусідню кімнату, де почав погрожувати та вимагати видалити фото і відео.
«Я навіть не робила ніякі фото чи відео, просто тримала телефон в руках. Пізніше до кімнати зайшла Аня, донька цих людей, що померли, і почала забирати в мене телефон. Далі той чоловік почав мене тримати, а ця жінка била мене по голові. Потім, коли я вже лежала, він сказав, що це ще не кінець, він знайде мене і доб’є», – сказала Ростислава «Галицькому Кореспонденту».
За словами дівчини, вона викликала поліцію і зафіксувала факт побиття. Згодом, у Коломийській ЦРЛ, їй встановили діагноз – струс мозку. В побитої піднялась температура і почало паморочитися в голові.
У поліції «ГК» наразі підтвердили те, що факт виклику правоохоронців до місця проведення панахиди через побиття дійсно був зареєстрований.
Як написала головний редактор видання Тетяна Соболик, дівчина була у «Галицькому кореспонденті» на стажуванні.
"Неприємна історія сталася зі стажеркою "Галицького кореспондента" Ростиславою Мартинюк (Rosa Mart) кілька днів тому у Коломиї. Ясно, що відчуваю зараз і свою вину теж. Отже, дівчина прийшла у редакцію шукати роботу. Коли я дізналася, що вона з Коломиї, то сказала, що коломийські теми цікавлять нас ще більше, відтак варто починати з цього. Ми придумали тему - писати про історію фонду, яким займався Петрів. Слава гарно відкликалася про нього, як про людину і сказала, що фонд заслуговує окремої уваги. А що буде із фондом - питання важливе. Вирішили почати із похорону. Оскільки вона сама туди не могла піти, то попросила маму, аби вона зробила із похорону кілька фоток. Мама погодилася. Родичі Петрівих не погодилися із фотографуванням, змусили маму стерти фото у грубій формі, приклавши силу. На наступний день дівчина лишила редакцію, і поїхала в Коломию на похорон. Там її побили, в результаті чого отримала струс і кілька днів провела у лікарні. Вона написала заяву в поліцію. Прошу об'єктивного розслідування у Поліції Івано-Франківської області. Напевне родичі мали право вигнати нас із похорону, але бити дівчину вони точно не мали права", - коментує ситуацію Тетяна Соболик.
У Коломиї під час похорону родини Петрів побили журналістку-стажистку У Коломиї під час похорону родини Петрів побили журналістку-стажистку Reviewed by Мар'яна on червня 04, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.