У Франківську піврічну дівчинку хотіли виписати з лікарні, бо у мами немає грошей



Про цей випадок вчора у соцмережах розповіли волонтери "Час добра та милосердя" Ідеться про маленьку Діану, мама якої виховує 5 діток, наймолодша з них народилася 8 листопада 2018 року і з двох місяців перебуває з мамою і по лікарнях.













"Мама виховує 5 дітей, в с.Вербовець, Косівського району. 
Від двох місяців маленька Діаночка постійно з мамою по лікарнях, вже перенесла операцію, по видаленню пухлини на лопатці.  Наразі дитина знаходиться в Івано-Франківська обласна дитяча клінічна лікарня , в пульмонологічному відділенні, з попереднім діагнозом - запалення легень, - пише Валентина Кушніренко. -  але.....Дитина на свої 6 з половиною місяців важить , 4.200 кг.
Потрапила малеча вже до цього відділення, в п'ятницю (тиждень назад),а вже завтра її збиралися виписувати додому, бо в жінки немає за що лікувати дитину! Дитина не тримає голівоньку, виглядає на новонароджену, знесилена, погано їсть + запалення легень і додому. А лікарі не знають навіть точного діагнозу".


Волонтери просять усіх небайдужих про допомогу.  Дитинці потрібно пройти повний курс обстеження, здати усі аналізи, щоб виявити причину її стану!

У Франківську піврічну дівчинку хотіли виписати з лікарні, бо у мами немає грошей У Франківську піврічну дівчинку хотіли виписати з лікарні, бо у мами немає грошей Reviewed by Мар'яна on червня 04, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.