Майбутнім вступникам розповіли, чому варто обрати ІФНМУ

У неділю, 2 червня, в Івано-Франківському національному медичному університеті було людно. На день відкритих дверей завітали абітурієнти не лише з міста та області, але й з Тернополя, Рівного, Львова та інших міст. Фото-, відео- та живі екскурсії різними майданчиками університету підготували для майбутніх вступників викладачі та студенти вишу.
Цьогоріч університет організував зустріч з абітурієнтами та їхніми батьками у центральному корпусі вишу та дворику. Керівники, викладачі та студенти презентували діяльність навчального закладу, детально розповіли про спеціальності й умови вступу до університету та медичного коледжу, інформує сайт університету.
«Ми входимо до п’ятірки лідерів серед медичних університетів країни. Підтвердженням цьому є оновлені корпуси та аудиторії, навчально-практичні центри з сучасним обладнанням, серйозна наукова робота і постійна підтримка студентів у їхньому розвитку та досягненнях. Ми чекаємо на вас, щоби разом розвиватися та зростати», — звернувся ректор ІФНМУ Микола Рожко до абітурієнтів.
На зустрічі йшлося про досягнення та роботу медичного, стоматологічного, фармацевтичного факультетів і медичного коледжу; про нову спеціальність — «фізичну терапію, ерготерапію» та про особливу потребу фахівців з реабілітології на ринку праці.
Декан медичного факультету Роман Яцишин представив фотопрезентацію і зробив детальний екскурс на різні майданчики університету, як, наприклад, у лабораторії; аудиторії; на різні кафедри; у плавальний басейн, зазначивши, що ІФНМУ єдиний серед медичних вишів, який може похвалитися його наявністю.
Також декан говорив про стрімкий вектор міжнародної співпраці, підтвердивши нещодавнім візитом делегації університету до Німеччини, представлення вишу в Іспанії та домовленості про можливість студентського навчання за кордоном. Крім того, у своєму виступі професор Яцишин згадав студентів, які цьогоріч побували у Туреччині, Франції і наголосив, що університет всіляко сприяє тим, хто докладає зусиль до свого навчання та розвитку.
Студентка четвертого курсу Юлія Філяк зробила короткий огляд діяльності студентських організацій, зокрема, Студентського наукового товариства (СНТ), Європейської медичної студентської асоціації (EМSA), Студентського профкому, Студпарламенту, студентської редколегії університетської газети «Ескулап-ІФ». Також вона представила спеціальне відео, яке студенти підготували для абітурієнтів. До речі, переглянути його можна на сторінці Інстаграм.
Чимало студентів були на події зі своїми батьками, як, приміром, Любомир, який приїхав зі Львова. Хлопець розповів, що планує пов’язати своє життя зі стоматологією, а зацікавився Івано-Франківським університетом після того, як «переглянув сайт вишу і дізнався чимало цікавого про студентське навчання, дозвілля та можливості самореалізації».
Юлія Попович приїхала з села Дуба, що на Рожнятівщині. «Чула гарні відгуки про цей університет, тому й вирішила подавати документи саме сюди. Знаю від кількох знайомих, які тут навчаються, що викладачі добре ставляться до студентів, університет престижний, ну і впевнилась у цьому ще й сьогодні», — розповіла Юля. Свої шанси на вступ дівчина вважає доволі високими, тому очікує опинитися серед першокурсників вишу вже наприкінці серпня.
Традиційно для абітурієнтів провели ознайомчі екскурсії різними навчальними корпусами. Про особливо цікаву у морфокорпусі, в Музеї анатомії людини, розповімо згодом.

http://firtka.if.ua/blog/view/maibutnim-vstupnikam-rozpovili-chomu-varto-obrati-ifnmu-foto
Майбутнім вступникам розповіли, чому варто обрати ІФНМУ Майбутнім вступникам розповіли, чому варто обрати ІФНМУ Reviewed by Мар'яна on червня 04, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.