Едуард Прощук об’єднує навколо себе волонтерів

До команди Едуарда Прощука, кандидата у народні депутати, долучилося вже чимало волонтерів. Прощук йде у Верховну раду в 85-му виборчому окрузі від партії «Слуга народу», це Калуський, Рогатинський райони та частина Галицького.
За словами Едуарда Прощука, їхня команда відкрита до однодумців, які готові разом з ним працювати на розвиток краю.
«Переконаний, що успіх будь-якої справи залежить від вмотивованості та професійності команди. Ми вже навколо себе об’єднали багато молоді. Також  запрошуємо волонтерів, які готові приєднаються до моєї команди та разом зі мною пройти шлях – до перемоги на виборах та подальшого розвитку нашого краю», – зазначає Едуард Прощук.
Волонтери допомагатимуть зі створенням та розповсюдженням агітаційних матеріалів. За словами представників команди кандидата, дуже важливо, щоб молодь не стояла осторонь виборів і допомагала творити майбутнє краю та держави. Адже тільки завдяки молоді можуть відбутися зміни.
Також волонтери матимуть нагоду отримати корисний та цікавий досвід роботи у виборчому штабі, додає Едуард Прощук.  
Для зголошення можна писати на електронну скриньку: eduard.proschuk@gmail.com або телефонувати за номерами: +38(096) 863 04 99, +38(050) 054 07 47.
Едуард Прощук об’єднує навколо себе волонтерів Едуард Прощук об’єднує навколо себе волонтерів Reviewed by Мар'яна on липня 02, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.