Шахраї викрали гроші, які збирали для сім'ї загиблого бійця "коломийської" бригади

Як відомо в аварії під Харковом загинув комбат 10-ї  окремої гірсько-штурмової бригади, яка дислокується у Коломиї, 34-річний Олександр Андрієнко.
Кілька днів тому його поховали. В аварії акож постраждали дружина, дочка і брат Андрієнка. Відтак, у мережі було організовано збір коштів для родини.  Проте, кошти допомоги, які залишилися після похорону вкрав шахрай. Про це у мережі повідомив Гліб Бабич.
"То що залишилося від похорону на картці вкрали. Вкрав шахрай. Вкрала тварюка, до якої я навіть не можу підібрати назву. Він зателефонував одному з волонтерів, який теж написав подібний пост і знав Сашу особисто. Розповів, що хоче допомогти. Питав, що за людина був Саша. Природно, волонтер, проста хороша людина, з радістю розповів, ким був Саша. Розповів, що він його знає, і чим допомагав підрозділу. Вдові ця скотина дзвонила вже підготовленою. Він розповів, що він від такої-то людини. Згадав допомогу, яку той надавав, для достовірності. Розповів про цільову допомогу для сімей загиблих, яку він спрямує сім'ї Андрієнко. А в кінці попросив номери телефонів батьків Саші. Мовляв, треба зателефонувати їм, запитати, може що потрібно", - йдеться у повідомленні.
Потім у Сашиної Дружини перестав працювати телефон. Злочинець заблокував сім-карту, і замовив відновлення в компанії оператора. А потім, маючи телефон до якого прив'язана банківська карта - він зняв гроші, що залишилися. Як саме це сталося, за якою схемою - зараз розбирається поліція. Виявилося, в Ощадбанку це можна зробити.
"Але є і хороші новини. Сашина дружина вчасно занепокоїлася з приводу заблокування сім-карти, і звернулася до оператора. Оператор її знову 
заблокував. У механізмі шакалячої схеми щось не спрацювало, і гроші зависли. Тепер їх повернуть на вимогу поліції. Звісно, це все (і розшук) відбудеться, якщо поліція міста Первомайськ на Харківщіні спрацює як треба", - продовжує Гліб. 
І для тих, хто хотів, але не зміг допомогти Сашиній сім'ї через блокування картки нові реквізити - 4149 5010 2005 8674 Аваль, Вікторія Афанасьєва.
Шахраї викрали гроші, які збирали для сім'ї загиблого бійця "коломийської" бригади Шахраї викрали гроші, які збирали для сім'ї загиблого бійця "коломийської" бригади Reviewed by Мар'яна on липня 31, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.