100-й “Шлюб за добу”: У міському парку Калуша одружився ветеран АТО

Сьогодні в рамках пілотного проекту «Шлюб за добу» в Калуші в міському парку зареєстрували шлюб Ілля Мастило та Наталія Ручанчин Подружжя стало ювілейною сотою парою, яка зареєструвала шлюб в рамках проєкту від Мін'юсту.
Ілля родом із Закарпаття. Він − учасник бойових дій на Сході України, ветеран війни, відзначений державними нагородами за мужність та відвагу. Наталія – калушанка, за освітою медсестра, інформують Вікна.
Познайомилися молодята три роки тому в автобусі, вона − поверталася на навчання, він повертався у зону бойових дій. Іллі одразу сподобалася Наталія своєю красою та характером, Наталія одразу звернула увагу на мужній характер майбутнього чоловіка. Рішення одружитися – зважений і обдуманий крок молодят.
Весільна церемонія супроводжувалася грою тріо бандуристів із Калуської музичної школи №1. За традицією батьки розстелили рушник перед дітьми, співпереживаючи з ними важливі і хвилюючі моменти у їхньому житті.
100-й “Шлюб за добу”: У міському парку Калуша одружився ветеран АТО 100-й “Шлюб за добу”: У міському парку Калуша одружився ветеран АТО Reviewed by Мар'яна on серпня 20, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.