50 км плюс 60 перешкод: прикарпатець став призером естремальних змагань Spartan Race Ultra

Півроку назад прикарпатець Микола Таран вирішив зареєструватися на міжнародні змагання Spartan Race й одразу вибрав для себе максимальну відстань на яку можна зареєструватися раз в рік, — 50 км плюс 60 диких перешкод.
Змагання відбувалися в гірськолижному польському місті-курорті Круніца-Здруй 24 серпня в День Незалежності України, інформують "Вікна".
Микола Таран поділився враженнями:
"Я приблизно знав, на що очікувати, але бігати в горах було не так і легко. Старт одразу був розпочатий вибігом догори і набір висоти складав подекуди навіть 3200 метрів. Максимальна кількість перешкод шокувала — їх було 60: від простих (перестрибання чере дерев'яну стінку) — до складних (ниряння в гірську річку або вихід нагори із мішком піску). І навіть зараз мені невкладається в голові, як можна пережити було цю гонку і стати ще і призером".
50 км плюс 60 перешкод: прикарпатець став призером естремальних змагань Spartan Race Ultra 50 км плюс 60 перешкод: прикарпатець став призером естремальних змагань Spartan Race Ultra Reviewed by Мар'яна on вересня 02, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.