Переконлива, відверта, прониклива: Ірма Вітовська розповіла про кіно, театр та відпочинок

Актриса Ірма Вітовська завжди вміє здивувати – то постати на екрані в образі старезної зморшкуватої баби Прісі у фільмі «Брама», то обернутися на гламурну і пещену «італійку» Сусанну з серіалу «Подорожники», то перевтілитися на маму Галю, котра постійно втрапляє у якісь халепи, зі стрічки «Мої думки тихі».
І скрізь вона переконлива, відверта, прониклива, неповторна.
Це не лише особиста думка захопленої глядачки – професійна кіноспільнота з цим абсолютно погоджується – нещодавно акторка отримала чергову високу відзнаку - «Золотого Дюка» в номінації «Краща акторська робота» національного конкурсу на 10-му Одеському кінофестивалі за роль у стрічці Антоніо Лукіча «Мої думки тихі». 
Маючи купу нагород, Вітовська переконана, що актор має постійно вдосконалювати своє ремесло та обов’язково прислухатися до кінокритиків, оскільки без них розвиток українського кінематографа неможливий.
Про це та інше Ірма розповіла в інтерв'ю Укрінформу.
Переконлива, відверта, прониклива: Ірма Вітовська розповіла про кіно, театр та відпочинок Переконлива, відверта, прониклива: Ірма Вітовська розповіла про кіно, театр та відпочинок Reviewed by Мар'яна on вересня 02, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.