За кермом авто, яке збило насмерть пішохода, був брат мера Івано-Франківська

За кермом авто, яке збило насмерть пішохода у Тисменицькому районі, був двоюрідний брат міського голови Івано-Франківська Руслана Марцінківа - Роман Марцінків.
Про це у мережі повідомив очільник Франківська.
"Сталася трагедія. У ДТП за участі мого двоюрідного брата, депутата Івано-Франківської міської ради Романа Марцінківа загинув 68-річний мешканець с.Марківці Тисменицького району. Перш за все, я висловлюю щирі співчуття родині загиблого. Це велике горе для всіх. Зараз головне завдання - дочекатись результатів розслідування. Це робота не емоцій, а фахівців. Мені важко і боляче коментувати цю ситуацію. Молюся за душу загиблого і прошу Бога відвертати такі біди від усіх", - написав Руслан Марцінків.
Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода сталась сьогодні, 9 вересня близько 9:30 год в с. Марківці, що в Тисменицькому районі. Внаслідок аварії мешканець Тисменицького району 1955 р.н. отримав тілесні ушкодження, від яких помер в кареті швидкої допомоги.

http://firtka.if.ua/blog/view/za-kermom-avto-iake-zbilo-nasmert-pishokhoda-buv-brat-mera-ivano-frankivska
За кермом авто, яке збило насмерть пішохода, був брат мера Івано-Франківська За кермом авто, яке збило насмерть пішохода, був брат мера Івано-Франківська Reviewed by Мар'яна on вересня 09, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.