У Франківську відкрили новий простір "Світ Сірків"

У неділю, 8 вересня, у селі Вовчинець, біля Івано-Франківська, відкрився новий простір від благодійної організації  "Дім Сірка".
Наразі це магазин, де продають екосумки, чашки, подушки та іншу продукцію із зображеннями собак і котів, пише Репортер.
Продукцію роблять на замовлення. ”Сірки” платять лише за собівартістю, а виторг йтиме на потреби благодійної організації. Ліки й ветеринарні товари продаватимуться за ринковими цінами, а сувеніри коштуватимуть стільки, скільки готовий буде віддати покупець, але не менше від стартової ціни. Також тут буде перетримка котів, яким шукають господарів.
“Собак не буде, бо тут житлова територія, – каже керівниця "Дому Сірків" Наталія Когут. – Котів теж буде небагато, десь 5-7. Потім, коли наш лікар отримає ліцензію, в окремому кабінеті буде ще клініка, де лікуватимемо котів і собак. Коти на перетримці гулятимуть вільно”.
Також у просторі планують проводити для дітей майстер-класи з малювання по склу, розмальовці каміння, вишивання та іншого. Усе це – на волонтерських засадах. З часом також має бути інтернет-магазин з продукцією від ”Дому Сірка”.
Простір розташований за адресою: с.Вовчинець, вулиця Вовчинецька, 2б (новобудова за дві хвилини від гіпермаркету «Метро»). Заходьте.

http://firtka.if.ua/blog/view/u-frankivsku-vidkrili-novii-prostir-svit-sirkiv-foto
У Франківську відкрили новий простір "Світ Сірків" У Франківську відкрили новий простір "Світ Сірків" Reviewed by Мар'яна on вересня 09, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.