У Печеніжині будують нову амбулаторію групової практики сімейної медицини

На території Печеніжинської селищної ради об’єднаної територіальної громади в смт Печеніжин споруджують амбулаторію  групової практики - сімейної медицини.
Вартість робіт складає 8718,991 тис грн, в тому числі 7822,006 тис грн - субвенція з державного бюджету та  896,985 тис грн – кошти місцевого бюджету, інформують в ОТГ.
До кінця 2019 року амбулаторію планується здати в експлуатацію.
На сьогоднішній день в смт Печеніжин ведуться роботи по будівництву амбулаторії, з державного бюджету профінансовано 3240,882 тис.грн, а з місцевого бюджету 108,911 тис грн.
Планується забезпечити амбулаторію портативними кардіографами, тонометрами, пульсоксиметрами, обладнанням для лабораторій для експрес-аналізу сечі та крові, які можуть передати дані через інтернет-зв’язок, апаратами Ротта, небулайзерами та іншим обладнанням для якісного обслуговування, а також переліком фармацевтичних препаратів та препаратів за програмою “Доступні ліки”.”
Також, за кошти Державного бюджету для покращення доступності та якості надання медичної допомоги в сільській місцевості для Печеніжинської амбулаторії загальної практики - сімейної медицини придбано новий службовий автомобіль «Renault Duster».
До кінця 2019 року планується придбати ще два автомобілі для амбулаторій загальної практики – сімейної медицини сіл Сопів та Княждвір.
У Печеніжині будують нову амбулаторію групової практики сімейної медицини У Печеніжині будують нову амбулаторію групової практики сімейної медицини Reviewed by Мар'яна on жовтня 01, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.